KAROLINE OG MEG

Hei dere! Jeg har vedig lyst til å fortelle litt hvordan jeg og Karoline ble kjent med hverandre. 

Jeg og Karoline ble ikke venninner før i 1. klassen, hvor vi møttes på skolen. Vi hadde plasser rett ved siden av hverandre, og jeg spurte om vi skulle være sammen i friminuttene. Var ikke sjenert i det hele tatt på den tiden. Karoline bare nikket og smilte til meg. Vi sa ikke noe mer til hverandre den timen. Bare for å nevne det. Jeg og Karoline hadde vært naboer veldig lenge, før vi begynte på skolen, og vi visste ikke engang om det. Teit småunger, vet dere. Etter som tiden gikk ble vi bedre og bedre venner, og begynte å være sammen på fritiden også. Tror jeg var på besøk hos henne nesten hver eneste dag. 

Når vi ble eldre, rundt 11 - 12 år, flyttet Karoline til Stokke, en plass utenfor Tønsberg. Vi hadde hatt en stor krangel like før, men fikk selvfølgelig ordnet opp i det i tide. Vi ble venner igjen før hun flyttet, altså. Men vi snakket veldig lite i den perioden, like etter at hun flyttet. Jeg merket at det ble ganske tomt. Like etter det flyttet Hedda, bestevenninnen min, også. Da snakket jeg og Karoline enda mindre enn først. Jeg hadde det tungt på den tiden, familietrøbbel og følte at alle vennene mine flyttet en, etter en. Derfor var det ikke så lett å opprettholde kontakten. Men etter en god stund, når alle brikkene hadde falt sånn høvelig på plass for oss begge, begynte vi sakte men sikkert å snakke mer og mer sammen. Karoline kom oftere på besøk til Harstad, og da møttes vi. Jeg kjente hvor mye jeg savnet henne, og fra den dag, har vi snakket sammen jevnlig. Nå er vi bedre venner enn noen gang, og vi har vært gjennom veldig mye sammen, både oppturer og nedturer. Vennskapet har holdt i alle disse årene, til tross for en haug krangler, uenigheter, misforståelser and so on. 


Fra i sommer. Glad i deg, snuppa ♥ 

16 kommentarer

Tææn - Guttebloggen

30.nov.2011 kl.21:54

Så koselig skrevet :)

Elisabeth - Kommenterer tilbake!

30.nov.2011 kl.22:08

Aww, så søtt!

Natalie Dybdal

30.nov.2011 kl.22:24

søte (:
så koselig:)
søte bilder ;3
bra skreivet :D!
fint skrevet :)

Simone og Elin

01.des.2011 kl.09:29

Så koselig!

bethinabryhni

01.des.2011 kl.10:17

Så utrolig koselig historie, og godt at dere til tross for avstand og uenigheter har holdt sammen!

SaraCrohnsAlexandra

01.des.2011 kl.11:16

det er godt man holder sammen uansett :)

Karoline

01.des.2011 kl.13:31

aww<3 Carina, gla i dæ også! fint skrevet da, søta ;D
<3<3

ylvahv

01.des.2011 kl.14:45

søtt skrevet <3
fine bilder :)

sophie

01.des.2011 kl.14:55

nydelig skrevet<3

Skriv en ny kommentar

Karoina ♥ Vi kommenterer tilbake.

Karoina ♥ Vi kommenterer tilbake.

13, Harstad

Vi er to jenter som elsker livet. Begge kommer fra den lille byen Harstad, men Karoline har flyttet til Stokke, og Carina bor fortsatt i Harstad. Vi er veldig gode venner, og har vært det helt siden 1.klasse, og nå går vi i 8.klasse, så vi har absolutt kjent hverandre lenge! PS: Kommenterer du hos oss, kommenterer vi tilbake :)

Kategorier

Arkiv

hits